Over HAYA

Letselschade specialisten

Letselschade specialisten . HAYA |

Over HAYA

OVER.ONS

– Door een enorme groei aan letselschadezaken in Nederland hebben de partners van HAYA in 2015 de handen ineen geslagen onder het collectief Nederlandse Letselschade Groep. 

 

– Dit succesvolle project werd in 2016 voortgezet door de samensmelting van de verschillende disciplines binnen de letselschade branche, waaruit HAYA is ontstaan.


– Wij zijn trots dat wij cliënten door het hele land mogen ondersteunen vanuit drie kantoren en meerdere bezoek-locaties in heel Nederland. 

– Met een centrale aansturing vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam werken wij dagelijks aan de zaken van onze klanten en zorgen zo voor de optimale doorloop van de dossiers.

ONZE.MISSIE

Anderen helpen zit in ons DNA. 

 

Wij halen onze energie uit het helpen van anderen. Naast het bijstaan van letselschade slachtoffers zetten wij ons in voor maatschappelijke projecten. 

Ieder jaar zetten wij met behulp van onze collega’s en vrijwilligers maatschappelijke projecten op om anderen te helpen. Met deze projecten helpen wij mensen die minder begunstigd zijn of het erg moeilijk hebben.

Het invullen en organiseren van de projecten doen wij met elkaar en voor elkaar. Help ons anderen helpen.

-----

Over HAYA
Onze successen in 2019

1.5 m

geclaimd

500+

Dossiers

98.1%

Succespercentage

9.48

Cliënten cijfer

TEAM | HAYA

ONZE.SPECIALISTEN