Klachtenregeling

Klachtenregeling

De schadebehandelaar heeft u tijdens uw eerste gesprek ingelicht over onze  klachtenregeling. Deze klachtenregeling is u overhandigd, of ligt in de wachtruimte, of vindt u op onze website. Bij Haya Letselschade staan haar cliënten centraal. Toch kan het voorkomen dat u niet geheel tevreden bent het contact of onze dienstverlening.

Wij adviseren u te allen tijde eerst in gesprek te treden met uw (vaste) contactpersoon. Het kan namelijk een misverstand zijn of een tijdelijke emotie. Indien u geen uitweg ziet, raden wij u aan om een klacht in te dienen. Wij behandelen uw klacht volledig discreet en starten een intern onderzoek.

Waar gaat deze klachtenregeling over?

Uw klachtenfunctionaris zal het klachtenproces in te werking stellen en de directie informeren. U ontvangt binnen drie werkdagen een bevestiging van uw klacht. Kunnen wij uw klacht niet binnen twee weken oplossen of bent u niet tevreden met onze oplossing? Dan schakelen wij een onafhankelijke intermediair in.

Hoe dient u een klacht in?

U kunt uw klacht op drie manieren indienen.

  1. Online – vul het klachtenformulier in.
  2. Telefonisch – Bel ons om uw klacht door te geven. U bereikt ons op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur op 010 200 20 50
  3. Per brief – stuur uw brief met uw klacht aan:

Haya Letselschade B.V.
T.a.v. Klachtenfunctionaris
Schiedamseweg 31A
3026 AB Rotterdam

Wij hebben de volgende gegevens van u nodig om uw klacht te kunnen behandelen.

  • Naam, adres en telefoonnummer
  • Uw dossiernummer
  • Uw klacht
  • Eventuele onderbouwing