Arbeidsongeval

Arbeidsongeval

arbeidsongeval-letselschade-in-rotterdam-advocaat

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook op de werkvloer. Een arbeidsongeval met letselschade is een vervelende situatie. Hiervoor is vaak een schadevergoeding mogelijk om het leed enigszins te compenseren. Bij HAYA Letselschade staan onze specialisten voor je klaar gedurende deze lastige tijd. Wij leiden de schadeclaim voor jou in goede banen.

Arbeidsongeval met blijvend letsel

In de meeste gevallen volgt een goed herstel na letsel door een arbeidsongeval, maar er kan ook sprake zijn van blijvend letsel. Vaak is het dan niet langer mogelijk om het huidige werk uit te voeren. Dit resulteert in het mislopen van inkomsten. Wanneer een arbeidsongeval plaatsvindt, is de werkgever aansprakelijk en worden de gederfde inkomsten vergoed, tenzij er sprake was van roekeloos gedrag. In het geval van blijvend letsel moet naast het maandelijkse salaris ook het vakantiegeld, de onkostenvergoedingen en het misgelopen pensioen vergoed worden. Kortom, in de schadeclaim worden alle voordelen meegenomen waar je normaal gesproken recht op hebt.

Letselschade claimen

Om aan te tonen dat het opgelopen letsel daadwerkelijk het gevolg is van een arbeidsongeval, is het verstandig om een huisarts te bezoeken. Zo wordt het letsel vastgesteld en gelinkt aan het ongeval, wat helpt bij het indienen van de schadeclaim. Het kan een hele stap zijn om je werkgever aansprakelijk te stellen voor het arbeidsongeval. In de meeste gevallen is een werkgever hiervoor verzekerd. Bij het claimen van letselschade zal je werkgever dus niet hoog in de kosten zitten en krijg jij een passende vergoeding. 

De eerste stap voor het claimen van letselschade is contact opnemen met onze letselschadespecialisten. Bij HAYA Letselschade weten we precies hoe het proces rondom arbeidsongevallen verloopt. Van gederfde inkomsten tot emotioneel leed; zowel materiële schade als immateriële schade kan vergoed worden.

Arbeidsongeval

HAYA Letselschade helpt bij een arbeidsongeval

Van licht letsel tot ernstig letsel; bij HAYA Letselschade behartigen wij de belangen van een slachtoffer na een ongeval. Wij regelen een schadevergoeding voor de geleden en nog te lijden schade. Dit doen wij op een transparante en persoonlijke manier, als cliënt ben jij altijd up-to-date van de ontwikkelingen. Gedurende het proces houden wij minstens iedere twee weken contact met jou. Wil je meer informatie over de hulp die HAYA Letselschade biedt? Neem dan gerust contact met ons op.